U Čačku otvoren veliki Okov centar

22.03.2021

Naša kompanija je, u ponedeljak 22. marta, otvorila prodajni centar u Čačku. To je 17. maloprodajni objekat Okova, a drugi u Srbiji, čime je nastavljena planirana ekspanzija.

Okov centar u Čačku se prostire na 3.500 kvadratnih metara, sa jedinstvenim prodajnim konceptom koji nudi preko 40.000 pažljivo izloženih artikala. Prodavnica se nalazi na uglu Bulevara oslobođenja i magistralnog puta, sa odličnim prilazom i velikim parkingom.

„Pre dve godine smo otvorili prodajni centar u Beogradu i tako premijerno predstavili naš maloprodajni koncept tržištu Srbije. Kao što smo i očekivali, koncept je brzo stekao popularnost među kupcima i tako smo za kratko vreme postali omiljeno mesto Beograđana za kupovinu proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. To nam je dalo vetar u leđa za otvaranje prodajnih centara u drugim gradovima Srbije“ – ističu iz menadžmenta.

Uvereni smo da je Čačku, kao privrednom centru zapadne Srbije, nedostajalo jedno ovakvo mesto, i da će lokalnom stanovništvu, sklonom ka stvaralačkim aktivnostima, izuzetno goditi ponuda i ambijent u novootvorenom objektu.

Posao u novootvorenom centru je pronašlo 50 vrednih Čačana koji su u prethodna dva meseca prošli sve pripreme kako bi na pravi način mogli da usluže kupce.

Povodom otvaranja odobrene su i brojne prodajne pogodnosti – sve do petka 26. marta važiće 15% popusta na kompletan asortiman, a kupce očekuje i preko 200 ponuda sa mega popustima. Građani Čačka, kao i čitave Srbije, proizvode iz asortimana kompanije Okov mogu kupovati i preko webshop-a www.okov.rs.

 

Zdravlje ljudi na prvom mestu

Prethodnih 12 meseci u svetu je obeležila pandemija, a ovih dana je došlo do pooštravanja epidemioloških mera u Srbiji. To je bio i razlog kratkog odlaganja otvaranja koje je inicijalno bilo planirano za četvrtak 18. mart.

Menadžment kompanije ističe da su preduzeli brojne aktivnosti kako bi boravak kupaca u objektu bio bezbedan u epidemiološkom smislu. Trajanje posebnih prodajnih pogodnosti povodom otvaranja centra je produženo na pet dana kako se ne bi stvarale gužve.

Osim toga, iz kompanije pozivaju kupce da iskoriste opciju poručivanja robe preko webshop-a www.okov.rs koja će ih potom čekati pripremljena, čime se znatno skraćuje vreme provedeno u prodavnici. Osim preuzimanja u prodajnom centru, preko ovog webshop-a roba se može poručiti sa opcijom dostave na kućnu adresu, a sve paketne porudžbine veće od 2.500 dinara biće besplatno isporučene.