Kade

Ukoliko ste osoba koja uživa u dužim kupkama, hedonista ste i za kupanje i tuširanje odvajate više vremena, kada je izbor za vas.

U našem asortimanu nalazi se veliki izbor oblika i dimenzija kadi za kupatilo koje su napravljene od najkvalitetnijih materijala i zasigurno će vam topla kupka u njima pružiti veliko zadovoljstvo. 

Koji tip kade je za vas?

 

U zavisnosti od stila kada postoji mnogo različitih oblika. Osnovna podela kada je: 

  • ugradne kade,
  • ugaone kade,
  • samostojeće kade.

Ugradne kade: Ugradne kade su najčešće pravougaonog oblika. Pravougaone ugradne kade predstavljaju najčešći izbor. Najčešće se one koriste jer su praktične za ugradnju, imaju standardne dimenzije, ne zauzimaju previše prostora i imaju pristuačne cene. Ako ste osoba koja voli tople kupke ova kada će vam pružiti pravi ugođaj. Takođe pogodna je i za porodice jer će dečica moći da se igraju u njoj i uživaju u penušavoj kupki. 

Ugaona kada: Ukoliko imate prostrano kupatilo i želite apsolutni komfor ugaona kada je odličan izbor. One predstavljaju moderno i luksuzno rešenje za enterijer kupatila. Takođe, najčešći modeli ugaonih kada su i hidromasažne kade. Ovakav tip kada je savršen izbor za ljubitelje wellness užitka i hidromasaža. Prosečne dimenzije ugaone kade su: 160x105 cm, 143x143 cm, 125x125 cm. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor ugaonih kadi.  

Samostojeće kade: Samostojeće kade zbog svog elegantnog i sofisticiranog izgleda predstavljaju vodeći trend kada je enterijer kupatila u pitanju. Njih često možete videti u kupatilima iz hotelskih soba, no sada i vi možete imati ovakvu kadu u vašem domu. 

Ovaj tip kada za kupatilo proizvodi se u različitim oblicima i dimenzijama pa se lako postavljaju u kupatilu.