Kosilice za travu

Jedan od najvažnijih alata za održavanje savršenog travnjaka je kosilica za travu. Zavisno od vaših potreba i želja, u našoj ponudi možete da nađete veliki izbor traktorskih, benzinskih i električnih kosilica za travu poznatih svetskih brendova kao što su Stihl, Einhell, Makita, Bosch... Posebno izdvajamo modele Stihl kosilica za travu. Ponuda baštenskog alata je bogatija i za motokultivator, cena zavisi od modela do modela, kao i od snage.

Stihl kosilice su među najboljima na tržištu i poznate su po kvalitetu, dugotrajnosti i pouzdanosti. U našoj ponudi možete pronaći veliki izbor modela, različitih karakteristika i cene.

Veoma je bitno održavati i čistiti kosilice posle korišćenja, kako bi ostale u funkciji. Za motorne kosilice je odlično koristiti Karcher perač pod pritiskom, jer će očistiti veliki deo kosačice.

Stihl kosačice - za sve travnate površine

Stihl kosačice su poznate po svojoj izdržljivosti, snazi i preciznosti košenja, one su jednostavne za održavanje i dugotrajne, što ih čini odličnom investicijom. Kod nas možete pronaći širok izbor Stihl kosilica različitih vrsta: električne, benzinske i akumulatorske. Sve tri vrste su izuzetno efikasne i lako se koriste.

Kada je u pitanju tehničke specifikacije, Stihl kosačice za travu se razlikuju po težini, zapremini i snazi motora, širini košenja, zapremini korpe, nivou buke i radnoj brzini. Električne kosilice su najlakše, sa težinom od oko 10 - 15 kg, a imaju motor snage od 1.200W i mogu kositi površinu do 300 m². Povezane su na kabl, tako da to trebate imati u vidu. Benzinske Stihl kosačice su najmoćnije, sa motorima snage od 2,1 pa do 2,9 kW, težinom od oko 30 kg i širinom košenja oko 50 cm, u zavisnosti od modela, što ih čini idealnim za veće površine. Akumulatorske su srednje težine, pokreću ih litijumske baterije od 36V (u zavisnosti od modela) i tiše su od ostalih modela.

Modeli Stihl kosačica za travu imaju zapreminu korpe od 30 do 55l. Nude mogućnost lakog podešavanja visine otkosa, podešavanje ručke je takođe jednostavno i prilagođeno korisniku.

Stihl kosilice za travu su dostupne u različitim tipovima: klasične, samohodne kosačice i traktorske. Klasične su pogodne za ravne i manje površine koje se često održavaju. Samohodne kosačice su savršene za neravne i veće površine jer se same kreću po terenu, dok traktorske kosačice su najbolje za vrlo velike površine koje ne mogu da se kose pomoću običnih kosilica. Traktorske Stihl kosačice pokreće benzinski motor od 450 kubika, poseduju kolektor za travu od 250l i imaju širinu košenja od 95cm.

Dodatno, pogledajte i naše trimere za travu ili motorne testere. A ukoliko imate posađeno voće, možda će vas zanimati i profesionalne makaze za orezivanje voća.

80 proizvoda