Motori i okov za kapije

Motori za kapije su odlično rešenje za sve one koji žele bezbedno i pouzdano rešenje za daljinsko otvaranje kapije. U našem asortimanu postoje motori za kapije koji će vam omogućiti da zaštitite vaš posed. Takođe, motori za kapije su pogodni i praktični jer uz jedan klik možete otvoriti kapiju. 

Koji motor za kapiju izabrati?

 

Postoji nekoliko ključnih faktora koji utiču na izbor motora za kapiju. Prilikom kupovine obratite pažnju na sledeće detalje:

  • tip kapije:  da li se radi o kliznoj ili krilnoj kapiji,
  • materijal od kojeg je kapija napravljena, 
  • dizajn kapije: da li želite da motor za kapiju bude vidljiv ili ne
  • težinu i dužinu kapije,
  • slobodan prostor koji imate oko ulaza kapije, kao i na slobodan prostor sa unutrašnje strane kapije. 

Siguran i bezbedan dom je prioritet. Danas postoje više različitih rešenja čijim korišćenjem obezbeđuje se sigurnost doma ali i poslovnog prostora. U poslednje vreme jedno od popularnih rešenja sigurnosti je i automatizacija kapije. 

Automatizovana kapija omogućava mnoge pogodnosti. Pored toga što obezbeđuje bolju sigurnost ujedno i štedi vreme jer se kapija otvara praktično i brzo putem daljinskog upravljača. 

U našem asortimanu možete pronaći sve elemente potrebne za automatizaciju kapije od klizača, točkića najrazličitijih modela, preko šina za klizne kapije do daljinskih upravljača

132 proizvoda