Tuš kabine

U našem asortimanu možete pronaći veliki broj tuš kabina i tuš kada. Trudimo se da za vas obezbedimo kabine i tuš kade vrhunskog kvaliteta, različitih proizvođača i oblika (četvrtaste, polukružne...). Važno nam je da vam obezbedimo proverene i najjeftinije tuš kabine i tuš kade, kako bismo zadovoljili sve vaše zahteve.

Na šta bi trebalo obratiti pažnju prilikom kupovine tuš kabine i tuš kade?

 

Kupatilo je svakao najintimnija prostorija u vašem domu. Većina ljudi ima svoje male i dragocene rituale koji su baš vezani za ovu prostoriju. Pa tako početak dana ali i njegov završetak provode u dugom tuširanju koje relaksira. Ako se vodimo time, većini je zaista bitno kako će ovaj prostor izgledati i kakav tip tuš kabine će odabrati, da li će se odlučiti za duboku tuš kadu ili će izbor biti mala kada za mala kupatila, a možda i hidromasažna tuš kabina… Polukružne tuš kabine su najčešći izbor iz praktičnog razloga i njihovog savršenog uklapanja u kupatila manjih dimenzija.

Takođe dimenzija tuš kabine je jedan od bitnih faktora prilikom izbora. Kada birate model tuš kabine najpre uzmite u obzir dimenzije kupatila. Izmerite visinu, dužinu i širinu kupatila u mm. Najzastupljenije dimenzije četvrtastih, odnosno kvadratne tuš kabine su tuš kabine 80x80 cm i tuš kabine 90x90 cm (800x800 mm i 900x900 mm).

Tuš kade i tuš kabine - cena

 

Svakako još jedan od faktora koji će uticati na odabir kupovine tuš kabine je i cena. Na cenu tuš kabine ili tuš kade utiče više faktora. 

Od čega zavisi cena tuš kabine?

 

Debljine i tip stakla za tuš kabine: tuš kabine mogu imati kaljeno staklo različitih debljina. Standardna debljina stakla je: 4 mm, 5 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm. Takođe kaljeno staklo može da bude peskirano ili prozirno. Sve to utiče na cenu tuš kabine. 

Oblik tuš kabine: jednostavniji modeli tuš kabina kao što su tuš kabine bez kadice su povoljnije, dok za hidromasažne tuš kabine, walk in tuš kabine morate izdvojiti nešto veći budžet. 

Dodatna oprema: svaki element koji nije predvićen i ne ulazi u osnovnu opremu, dodatno se naplaćuje. No ipak pruža prijatno korišćenje tuš kabine, obezbeđuje dodatni ugođaj prilikom tužiranja i utiče na osećaj zadovoljstva. 

Pored toga ukoliko se opredelite za tuš kadu na cenu će uticati njena dimenzija kao i elementi koje želite da ugradite.

34 proizvoda