Fenovi za kosu

Fen za kosu je neophodan alat za brzo i efikasno sušenje i stilizovanje kose. U našoj ponudi možete pronaći širok asortiman fenova za kosu renomiranih brendova kao što su Rowenta, Sencor i Remington. Bez obzira da li tražite profesionalni fen za kosu ili kompaktan model za putovanja, na Okov webshopu možete pronaći raznovrsne opcije koje će zadovoljiti vaše potrebe.

 

Fen za kosu Rowenta

 

Rowenta fenovi za kosu poznati su po svojoj snazi i dugotrajnosti. Modeli kao što su Rowenta Studio Dry Glow CV5831 i Rowenta Karl Lagerfeld CV581LF0 nude napredne tehnologije koje čine sušenje kose bržim i efikasnijim.

 

Rowenta Studio Dry Glow nudi optimalnu kombinaciju snage i preciznosti. Sa snagom od 2300 W, jonizatorom koji čini kosu glatkom, sjajnom i lakom za oblikovanje, difuzerom za povećanje volumena kose I opcijom za udar hladnog vazduha, Rowenta Studio Dry Glow CV5831 će u potpunosti zadovoljiti sve vaše potrebe sušenja I stilizovanja kose.

Rowenta Karl Lagerfeld je ekskluzivni model koji kombinuje stil i performanse. Sa snagom od 2100 W, ovaj fen je savršen za stvaranje različitih frizura uz održavanje zdrave kose.

 

Fen za kosu Sencor

 

Sencor fenovi za kosu poznati su po svom modernom dizajnu i pristupačnim cenama. Modeli kao što su Sencor SHD 8275BK i Sencor SHD 6800RG nude izvanredne performanse i jednostavnost korišćenja.

 

Sencor SHD 8275BK fen odlikuje se snagom od 2400 W, jonizatorom, difuzerom i funkcijom za udar hladnog vazduha. Uz posebnu KeratinCare+ tehnologiju ovaj model je savršen za stvaranje svilenkaste i sjajne kose bez pucanja.

Sencor SHD 6800RG kombinuje elegantan dizajn i visoku funkcionalnost. Sa snagom od 2300 W, ovaj fen nudi različite postavke temperature i brzine za maksimalnu kontrolu tokom stilizovanja. Arganovo ulje I keratinska zaštita garantuju svilenkaste I sjajne rezultate, dok funkcija hladnog duvanja omogućava savršeno učvršćivanje frizure.

 

Fen za kosu Remington

 

Remington fenovi za kosu su sinonim za kvalitet, inovaciju i izdržljivost. Ovi fenovi koriste najnovije tehnologije kako bi vaša kosa ostala zdrava, glatka i sjajna. Sa opcijama koje uključuju keratin, kokosovo ulje i jonsku tehnologiju, Remington fenovi pružaju dodatnu negu i zaštitu tokom sušenja.


Remington Keratin Protect je savršen izbor za one koji žele dodatnu zaštitu i negu svoje kose. Ovaj fen dolazi sa naprednom tehnologijom koja uključuje keratin i bademovo ulje integrisane u mrežicu za izduvavanje, što pomaže da vaša kosa ostane glatka, sjajna i zdrava. Dolazi sa koncentratorom za precizno stilizovanje i difuzerom za volumen i definiciju kovrdža. Ergonomični dizajn i lagana konstrukcija čine ga udobnim za upotrebu, dok napredne funkcije garantuju profesionalne rezultate kod kuće.

Remington Coconut Smooth je idealan za one koji žele glatku i sjajnu kosu bez friz efekta. Ovaj fen koristi tehnologiju sa mikrokondicionerima na bazi kokosovog ulja, koji se tokom sušenja oslobađaju i pomažu u hidrataciji i zaštiti kose. Uključeni su i koncentrator za precizno stilizovanje i difuzer za dodavanje volumena i definisanje kovrdža.

 

Bez obzira da li tražite fen sa difuzerom, profesionalni model ili povoljnu opciju na akciji, naša ponuda fenova za kosu će zadovoljiti sve vaše potrebe stilizovanja i sušenja kose. Posetite naš webshop i pronađite savršeni fen za kosu koji će vam pomoći da postignete željeni izgled brzo i efikasno.

36 proizvoda