U Novom Sadu otvoren veliki prodajni centar

15.12.2023

Građani Novog Sada sa oduševljenjem su dočekali otvaranje Okov prodajnog centra, trećeg na tržištu Srbije na kom ova kompanija sa uspehom posluje od 2019. godine.

Ceremoniju otvaranja je pratio kulturno-umetnički program. U 10 sati, uz tradicionalno presecanje lanca, otvorena su vrata centra označavajući početak nove faze poslovanja za ovu kompaniju na tržištu Srbije.

Okov centar u Novom Sadu zauzima površinu od 5.000 kvadratnih metara, pružajući kupcima prostran i pregledan prostor za istraživanje bogatog asortimana od 40.000 proizvoda za opremanje radionice, bašte i domaćinstva. Sa velikim brojem parking mesta, pristupačnost je olakšana za sve posetioce.

Sudeći po prvim reakcijama kupaca koji su pristigli u velikom broju, novi prodajni centar ispunjava i prevazilazi očekivanja. "Ovde možete pronaći sve što vam treba, a atmosfera je zaista fantastična. Okov je sinonim za kvalitet i raznovrsnost, dugo smo poručivali robu preko njihove internet stranice, a sada imamo mogućnost da kupujemo i u prodavnici", izjavio je jedan od posetilaca.

Novi Okov centar u Novom Sadu zapošljava 60 radnika, pružajući lokalnoj zajednici nova radna mesta i priliku za profesionalni razvoj.

Generalni direktor i osnivač kompanije, gospodin Gojko Bajović, izrazio je zadovoljstvo povodom otvaranja u Novom Sadu, a osvrnuo se i na značajne događaje koji će usmeriti dalji razvoj kompanije na tržištu Srbije.

„Okov centar u kojem se danas nalazimo bez dileme je najbolji koji smo ikada napravili. Savremeno adaptiran objekat, površine 5.000 kvadrata i proporcija idealnih za trgovinu, omogućio nam je da lijepo izložimo sve robne grupe koje prodajemo.Uz to, ljetos smo u Beogradu uspješno otvorili prvu fazu centralnog magacina i uselili u upravnu zgradu – novu centralu firme Okov International. Ove činjenice govore da smo došli – da ostanemo, da smo sa Srbijom neraskidivo povezali budućnost naše firme. Uvjeren sam da će i Novosađani, kao Beograđani i Čačani, prepoznati ono nešto u Okovu, i da ćemo i sa stanovništvom iz ovog kraja razviti prijateljske odnose koji će dugo trajati na zadovoljstvo svih.“

Kompanija Okov je otvaranjem ovog prodajnog centra još jednom pokazala svoju privrženost pružanju najboljeg isksutva kupovine i podrške lokalnim zajednicama. Na osnovu reakcija kupaca može se zaključiti da su Novosađani dobili više od prodajnog centra – dobili su mesto koje će im biti saveznik u svom stvaralaštvu.