Stigla je Okov aplikacija

03.04.2023

Sjajna vest za sve naše kupce: stigla je Okov aplikacija! Dostupna je za Android i iOS uređaje i možeš je odmah preuzeti potpuno besplatno!


Šta Okov aplikacija donosi?


Sa Okov aplikacijom možeš digitalizovati svoju Posto karticu, kupovati na webshop-u i dobijati ponude baš po tvom ukusu.

Digitalna Posto kartica

Veliki broj naših kupaca poseduje plastičnu Posto karticu – ona pruža mogućnost ostvarivanja popusta na kupovine u svim Okov centrima. Ali, kao što to obično biva sa plastičnim karticama, često ih ne ponesemo ili zagubimo baš kad najviše trebaju.

Od sada Posto kartica uvek može biti uz tebe tako što ćeš je povezati na aplikaciju koja se potom koristi prilikom evidentiranja kupovina i ostvarivanja prava na popust u prodavnicama.

Novi korisnici se mogu besplatno prijaviti za Posto program koristeći Okov aplikaciju i tako koristiti sve pogodnosti koje on donosi.

Na aplikaciji će biti prikazan veliki broj fantastičnih proizvoda na popustu samo za korisnike Posto kartica, nezavisno od njihovog ranga.

Webshop

U aplikaciju je integrisan webshop koji nudi više od 30.000 proizvoda svrstanih u 13 robnih grupa. Moguće je kreirati porudžbine za dostavu na kućnu adresu i za preuzimanje u prodajnim centrima. Statuse porudžbina registrovani korisnici mogu pratiti na svom profilu.

Aplikacija pruža podršku kupcima i u prodajnim centrima. Omogućeno je skeniranje bar-koda proizvoda nakon čega se otvara stranica tog proizvoda sa detaljnim opisom.

Ponude baš po tvom ukusu

U ogromnom broju proizvoda Okov aplikacija će ti pomoći da pronađeš baš ono što ti je potrebno. Dobijaćeš ponude baš po tvom ukusu i tako možeš biti siguran da nećeš ništa propustiti!

Aplikaciju možeš preuzeti na sljedećim linkovima:

App store - Okov on the App Store (apple.com)

Play store - Okov - Apps on Google Play

Ukoliko ti je potrebna pomoć ili više informacija o Posto aplikaciji uvijek se možeš obratiti našoj korisničkoj službi na broj telefona:

011 344 3344