OKOV je sada na Glovu

02.02.2023

Kao vodeći maloprodajni lanac za opremanje radionice, bašte i domaćinstva, ostvarili smo saradnju sa multikategorijalnom platformom za dostavu - Glovo.

Preko 14 hiljada proizvoda iz Okova dostupno je na Glovo aplikaciji, koji uz samo par klikova i brzu dostavu stižu na Vašu adresu, u Beogradu i Čačku.

Verujemo u veliki potencijal saradnje sa kompanijom Glovo koja se pokazala kao veoma pouzdan partner za brzu dostavu. Znamo koliko je važno da u toku obavljanja posla u radionici, bašti ili domaćinstvu, ljudi imaju sve potrebne alate i pribor. U slučaju da nešto nedostaje, od sada neće biti neophodno obustavljanje rada i odlazak u trgovinu. Zahvaljujući Glovo dostavi naši proizvodi mogu za manje od 45 minuta biti isporučeni direktno na adresu kupca

Dostupni su proizvodi iz najtraženijih kategorija, poput električnih alata i pribora, boja i lakova, bezbednosti na radu, potrepština za domaćinstvo, rasvete, te baštenske opreme i to uz dostavu za najduže 45 minuta.

Iz kompanije Glovo navode da sa posebnom posvećenošću i trudom, na raspolaganje stavljaju najatraktivnije proizvode iz Okova tako da na njihovoj platformi možete naći sve što vaš grad ima da ponudi i što vam u svakodnevnom životu može biti potrebno.

 

O Glovu

Glovo je jedna od prvih multikategorijalnih aplikacija koje povezuju restorane, apoteke, prehrambene lance i prodavnice široke namene, uključujući i kategoriju „bilo šta“ koja korisnicima omogućava da naruče šta god žele u svom gradu. Osnovan u Barseloni 2015. godine, Glovo posluje na 25 tržišta u više od 1.300 gradova u Jugozapadnoj i Istočnoj Evropi i Africi. Misija Glova je da svim stanovnicima grada u kojem posluje učini brzo dostupnim sve ono što taj grad nudi. Na taj način, korisnici Glova mogu uživati u svom odabiru proizvoda kada i gde to oni žele.